Utan extra kostnad – 10 fördelar med Team Heja i Luleå!

  1. Personlig snabb service.
  2. Kostnadsfri frakt.
  3. Kostnadsfritt tryckoriginal.
  4. Ingen fakturaavgift.
  5. Lågt fast pris.
  6. Betala-i-förskotts-rabatt 5%.
  7. Specialerbjudanden via nyhetsbrev.
  8. Brett sortiment.
  9. Brett kompetensområde.
  10. Marknadsföring via webb, Facebook & Instagram.

Personlig snabb service.

Som kund får du en personlig och snabb service utan extra kostnad.

Hela vägen från offert, order och korrektur till leverans finns vi tillgängliga via mail, sms och telefon. Vi strävar efter att kunna ge dig svar på dina frågor inom några timmar. Oftast går det snabbare.

Du får alltid en skriftlig offert och orderbekräftelser via mail och leveransbesked när din beställning går från leverantören med beräknat leveransdatum.


Kostnadsfri frakt.

När du får offerter och orderbekräftelser från Team Heja ingår alltid frakt om inget annat – än vid undantagsfall – angivits och överenskommits.


Kostnadsfritt tryckoriginal

När du får offert och orderbekräftelse från Team Heja ingår alltid kostnadsfritt tryckoriginal om inget annat – än vid undantagsfall* – angivits och överenskommits.

Läs mer om Tryckoriginal och vad som räknas som undantag.


Ingen fakturaavgift.

Team Heja arbetar inte med fakturaavgifter.


Lågt fast pris.

Team Heja jobbar med flera olika leverantörer för att alltid kunna ge dig så bra produkt till bästa pris utifrån dina önskemål som möjligt.


Betala-i-förskotts-rabatt 5%.

Om du som kund väljer att betala överenskommet pris i förskott får du 5% i Betala-i-förskotts-rabatt.

Kommer vi överens vid ordertillfället att du vill betala i förskott – det vill säga innan leverans – dras 5% av den debiterbara summan.


Specialerbjudanden via nyhetsbrev.

Team Heja vill nå så många som möjligt med erbjudanden om våra tjänster, våra produkter och annat som är på gång. Därför frågar vi dig om vi får skicka 1 till 2 nyhetsbrev per månad till dig via e-post.

Som prenumerant får du exklusivt olika erbjudanden som bara gäller prenumeranter.

Att prenumerera på detta nyhetsbrev är givetvis frivilligt.

Här kan du teckna dig för prenumeration på Team Hejas Nyhetsbrev.


Brett sortiment.

Team Heja levererar reklambyråtjänster, profilprodukter och trycksaker till små och medelstora företag. Därför kan vi erbjuda de på marknaden mest förekommande produkter och varumärken. Det medför att vi kan leverera en väl avvägd marknadsföringsmix utan extra kostnad. Vi jobbar med flera leverantörer för att alltid kunna svara upp mot dina önskemål bra som möjligt.


Brett kompetensområde.

Team Heja kan bland annat hjälpa dig med: Foto, Grafik, Webb, Översättningar, Profilprodukter och Trycksaker. Team Heja hjälper till med såväl hela som delar med ditt marknadsföringsarbete.


Marknadsföring via webb, Facebook & Instagram utan extra kostnad.

Som kund ger vi dig alltid lite extra. Du får kostnadsfri marknadsföring när du beställer tjänster och produkter av oss. På Team Hejas hemsida skriver vi några rader om dig, ditt företag eller projekt med din logo, länk till din hemsida och ditt telefonnummer. Det vi skriver på hemsidan delar vi sedan på Facebook och Instagram där vi taggar till dina sociala medier. Se exempel:

Att låta sig marknadsföras av Team Heja på detta vis är givetvis frivilligt.


Välkommen!

Maila: heja@teamheja.se
Ring: 0705-480 285