T-shirts är en av de vanligaste profilkläderna

T-shirts finns en uppsjö av märken, modeller, kvalitéer och färger. Som profilplagg har den sin funktion i många sammanhang.

T-shirtsT-tröja på svenska eller T-shirt på engelska, är en tröja vars form liknar bokstaven T eftersom ärmarna går ut från kroppen i rät vinkel. Plagget är ofta gjort i bomull och är oftast kortärmat.
Källa: Wikipedia

Ett par saker att tänka på innan man beställer:
Ska T-shirtsen användas vid ett enstaka tillfälle eller varje dag?
Ska den bara användas vid ett tillfälle kan man gott gå på budgetkvaliteter. Alla t-shirts håller som regel en bra form och finish innan tvätt. Ska den användas ofta så tjänar alla på en ordentligt bra kvalité. Lika så om du ska dela ut t-shirts som en give away. Sidsömmar och dubbla sömmar är detaljer som hjälper plagget att hålla formen över tid. Får mottagaren en t-shirt som inte håller formen efter tvätt så kan syftet bli det rakt motsatta med gåvan.

Ska tröjorna användas av personal varje dag så är det klokast att ge dem minst tre t-shirts var. En som man har på sig, en i tvätten och en på tork!

Vad vill du förmedla med plaggen?
Med val av plaggets färg, antal tryckfärger och tryckmotiv skapar man fram det budskap man vill förmedla.

Ju fler tryckfärger och ju fler tryckplaceringar desto mer påkostad blir t-shirten. Det går dock att göra mycket effektfulla plagg med bara enfärgstryck som gör att finishen blir mycket bra.

Så här går det till att beställa t-shirts med tryck

  1. När vi hittat just de t-shirts som passar dina behov och var du vill ha trycken placerade beställer vi dem som skickas till ett tryckeri.
  2. Sen är det dags för tryckoriginal. Har du inget eget tryckoriginal – som måste vara vektoriserat – så kan Team Heja hjälpa dig med det.
  3. Tryckoriginal skickas till tryckeriet som återkommer med ett korrektur som du måste godkänna innan produktionen kan börja.
  4. När korrekturet är godkänt är det bara att vänta tills posten levererar direkt till den leveransadress du önskat inom Sverige.

När du får offert på t-shirts från Team Heja inkluderar priset alltid start- och fraktkostnader.

Maila: heja@teamheja.se
Ring: 0705-480 285