Kulturcentrum Ebeneser – Samarbetspartner till Team Heja i Luleå

ebeneser

Team Heja i Luleå vill främja lokala kulturevenemang och har därför tillsammans med Kulturcentrum Ebeneser kommit överens om att utveckla samarbetet mellan varandra.

Folder VisitkortSom ett led i Kulturcentrum Ebenesers strävan att koppla samman regionalt och lokalt näringsliv med lokal kultur har man startat upp projekt Företagsrock under året 2016/2017.

Företagsrock 2018 är just nu igångsatt där Team Heja hjälper till med såväl införsäljningen av evenemanget samt marknadsföring och trycksaker så som foldrar, visitkort, på nätet och sociala medier. För övrigt ska Team Heja inom sitt nätverk verka för att marknadsföra och rekommendera Kulturcentrum Ebeneser som marknadsföringskanal och kommer att exponeras via Ebenesers hemsida och i dess lokaler. Ebeneser i sin tur, rekommenderar sina medlemmar och arrangörer Team Hejas produkter och tjänster.

Kulturcentrum Ebeneser

Har en lokal, en scen och personal som står till förfogande till lokala/regionala kulturarrangörer. Här kan man arrangera och framföra allt från poesiläsning, dans till musik och teater till en hanterbar kostnad. Kulturcentrum Ebeneser strävar efter att knyta ihop kultur med näringsliv på liknande sätt som idrott och näringsliv.

Här hittar du ett stort lokalt kulturutbud och ett café i en mysig miljö. Evenemang, biljetter, öppettider och en massa nyheter.

Kulturcentrum Ebeneser
Skomakargatan 23, Luleå
0920 – 40 83 00
fredrika@ebeneser.nu

Postadress:
Kulturföreningen Ebeneser
Box 349, 971 10 Luleå


Team Heja i Luleå
Mikael Elmegren
Maila: heja@teamheja.se
Ring: 0705-480 285

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tio + 8 =