Hemsidor, webb, SEO…

sökordsoptimeringar och allt vad det heter, är en djungel för den oinvigde. Team Heja gör hemsidor som din surfande målgrupp hittar.

Påstående 1: Du vill direkt hitta det du söker när du googlar.

Påstående 2: Du vill att andra som googlar direkt ska hitta till just dina produkter och tjänster. Eller hur?

Ett exempel: Du googlar på ordet “Snuva”. Du får ca 618 000 träffar på 0,73 sekunder och högst upp en träff till 1177 – Vårdguiden som tar dig direkt till deras sida som handlar om snuva. Det är just det här som de flesta strävar efter med sin hemsida: att den sökande direkt ska hitta din lösning, produkt eller tjänst.

Men om du testar att googla på “Snuva i Luleå” så får du förmodligen träffar om mycket annat än snuva. Sökordsoptimering handlar inte i första hand om teknik. Det handlar framför allt om Tänk!
Team Heja kan hjälpa dig med det tänket utifrån dina kunders behov.

Sökordsoptimering vs Design & Teknik
Många som vill skaffa sig eller redan har en hemsida fastnar i teknik- och designträsket och blir ofta kvar där. Man lägger ner oerhörda summor på just design och teknik och sen blir det lite som det blir med att få in relevanta besökare till hemsidan. Det kan ibland låta så här: “Vi kanske inte hamnar högst upp på google men… Vi har i alla fall riktigt snygg hemsida.”

Vi vågar påstå att ditt främsta behov du vill få tillgodosett av din hemsida är att bli hittad. Hittad av de med behovet av just dina produkter och tjänster. Därefter kommer design och teknik.

Design och teknik är inte oviktigt. Tvärtom är det också mycket viktigt. Därför kan Team Heja också hjälpa till med det. Till vårt förfogande har vi text- och fotokompetens samt grafisk formgivning och webbutveckling i verktygslådan.

Glöm inte bort att marknadsföra din hemsida
Vi kan dessutom erbjuda hjälp med din marknadsföring av din hemsida via oss och våra samarbetspartners. Sist men inte minst är kan vi också lära dig hur du ska använda sociala medier i din marknadsföring.

Maila: heja@teamheja.se
Ring: 0705-480 285