Företagsfotografering

Att ta hjälp av en professionell fotograf stärker ditt varumärke som gör skillnad. En skillnad som kan avgöra om kunden väljer dig eller någon annan.

Foto: Daniel Holmgren – CRE8PHOTO

 

Företagsfotografering – Alla bilder väcker känslor i vårt undermedvetna. Därför är alltid den viktigaste frågan; vilka känslor vill du väcka hos de du riktar dig till? Tusentals är de exempel där företag framställs som amatörer med hjälp av amatörmässiga kort.

Allt fler, små som stora företagare och entreprenörer, har upptäckt vikten av att satsa några kronor extra på en professionell företagsfotografering av verksamheten och dess viktigaste resurs, människorna i verksamheten. Helt enkelt för, ”Det är så mycket bättre för affärerna!”

Att ta hjälp av en professionell fotograf gör skillnad, en skillnad som kan vara avgörande om kunden vänder sig till dig eller någon annan. Fotografering är ett hantverk som kräver erfarenhet, tajming, kunskap och en blick för att hitta bilden i bilden.

De flesta företagsfotograferingar handlar om enklare porträtt- och personalfotograferingar till produkt- och eventfotograferingar.

Planering
All fotografering handlar mer eller mindre om planering. Tillsammans med dig som kund planerar fotografen de bilder som ska produceras. Var, vad, när, vem/vilka och inte minst hur är de frågeställningar som man måste förhålla sig till.

När du som företagare önskar offert på en fotografering är det alltid viktigt att vi får en så klar bildidé/bildidéer som möjligt innan. Då kan vi ge dig en så rättvis offert som bara går och ge dig pris på såväl fotograferingen som bilder. Samtidigt får du information om rättigheterna till bilderna. Ska bilderna användas till trycksaker eller ny hemsida kan Team Heja också hjälpa dig med det.

Vi kan också erbjuda tre olika paketlösningar:

  • Verksamhetpaket Small fotografering och 10 bilder.
  • Verksamhetpaket Medium fotografering och 20 bilder.
  • Verksamhetpaket Large fotografering och 40 bilder.

Paketen inkluderar fri användningsrätt i webb och tryck för dig som kund.

Maila: heja@teamheja.se
Ring: 0705-480 285