Blogg

Missa inte föreställningen UNDER [är jag] BAR

Glömda ängsmarker och minerad terräng kartläggs i en bejublad teaterföreställning om vaginan. Team Heja grejar flyers.

flyers till UNDER [är jag] BAR

Team Heja är mycket tacksam för att återigen få leverera flyers  till teaterföreställningen UNDER [är jag] BAR som är producerad och framförs av Mia Westin och Charlotte Lindmark. Tidigare har vi också levererat affischer till föreställningen.

Föreställningen

Glömda ängsmarker och minerad terräng kartläggs i en bejublad teaterföreställning om vaginan. Tillsammans med experter och entusiaster bjuds publiken in till fältstudier i de nedre regionerna. Bland snippor, buskar och Bartholins körtlar försöker våtmarksforskarna Mia Westin och Charlotte Lindmark reda ut frågor som: Hur mår vaginan i dagens samhälle? Vad ska den användas till? Vilka smeknamn godkänner den? När är den oskyldig? Och stämmer det verkligen att den är så känslig och lättirriterad??

Fakta kommer att analyseras, anatomi redovisas, traditioner utmanas och hemliga rum avslöjas. Exklusivt för denna publiksuccé är de specialinbjudna gästerna som aldrig tidigare hörts!

14-16 mars 2018 på Kulturcentrum Ebeneser i Luleå
Missa inte att se förställningen den 14-16 mars då den framförs på Kultucentrum Ebeneser i Luleå. Läs mer

Mia Westin Född i Stockholm, uppvuxen i Hälsingland, bosatt i Umeå. Har arbetat med teater sedan tidigt 90-tal. Nu driver hon firman Smart Framförande där hon regisserar, föreläser och skådespelar. Mia utbildar även i presentationsteknik, dirigerar galor och metodutvecklar i normkreativitet.

Charlotte Lindmark VD i Glugg Produktion, ett företag med händelserika mellanrum. Hon skådespelar med galen humor på djupaste allvar och har i flera år skrivit och spelat föreställningar runt om i landet. Tar sig an vitt skilda uppdrag som krönikör, radiopratare, utbildare, föreläsare och moderator.

Några utlåtanden
Stråk av allvar förhöjer en föreställning som kvalar in som höstens roligaste, och mest tänkvärda.” /NANCY BLADFÄLT, VÄSTERBOTTENSKURIREN

Ytterst skickligt balanserar Charlotte Lindmark och Mia Westin mellan trygg igenkänning och det mer utmanande, farliga.” /ELIN AXELSSON, FOLKBLADET

Hyperroliga… Obetalbara typer… En rejäl munfull av tidens samhällskritik.” /SUSANNE HOLMLUND, SUNDSVALLS TIDNING

Allvarligt underhållande” /REGINE NORDSTRÖM, NORRBOTTENSKURIREN

Man blir ju livrädd!” /FILIP HAMMAR, BREAKING NEWS, TV5

Mer information och kontakt får du av
SMART FRAMFÖRANDE
Mia Westin, 070-586 52 86
info@miawestin.se

GLUGGPRODUKTION
Charlotte Lindmark, 070-681 89 21
charlotte@gluggproduktion.se


Säljblad, flyers, eller lösblad som de också kan kallas, är en papperssida med tryck antingen på ena sidan eller på båda sidorna. En flyer definieras dessutom av att den inte är vikt.

En flyer är alltså inte samma sak som en folder, en broschyr eller annat, eftersom dessa typer av trycksaker är just vikta. En flyer är endast besläktad med dessa trycksaker.

Behöver du också någon form av trycksaker, litet som stort, maila eller ring.
Maila: heja@teamheja.se
Ring: 0705-480 285

Lapland Heartwork presenter, souvenirer och hantverk

Lapland Heartwork i Luleå med skylt och dekaler från Team Heja.

Lapland Heartwork LuleåMitt i centrala Luleå, närmare bestämt Smedjegatan 13, ett par steg ifrån busshållplatserna finns en liten butik. En butik med ett stor utbud av konst, hantverk och Norrbottniska delikatesser.
En stor skylt och rejäla fönsterdekaler talar om för förbipasserande att här finns Lapland Heartwork.

Dekaler till Lapland Heartwork

Team Heja får med jämna mellanrum leverera dekaler på rulle till Susanna Alamattila som äger och driver Lapland Heartwork. Vi ber att få tacka för förtroendet.

Dekaler på rulle är en mycket praktisk variant att hantera dekaler i större volymer. Läs mer om dekaler här.

Butiken på Smedjegatan tillhandahåller små och stora fantastiska alster från Norrbotten och Lappland. Allt från saker att använda i hemmet, till friluftsartiklar, böcker och delikatesser och mycket mycket mer hittar du i butiken. Team Heja rekommenderar att ni gör ett besök.

LAPLAND HEARTWORK
Smedjegatan 13
972 33 LULEÅ
TEL: (+46) 0920-21 14 93
MAIL: info@laplandheartwork.se
HEMSIDA: http://www.laplandheartwork.se/
FACEBOOK: facebook.com/laplandheartwork/

ÖPPETTIDER
VARDAGAR: 10 – 18
LÖRDAG: 11 – 15
SÖNDAG: Stängt


Dekaler-StickersFråga oss om våra prisvärda dekaler och klistermärken. Vi kan leverera de på marknaden mest förekommande klistermärkena och dekalerna.

Våra mycket prisvärda dekaler och klistermärken är kanske den streetpromotion eller den utsmyckning av butiksfönstret som du behöver för att du ska sticka ut ur mängden.

Papperskvalitet – Funkar ute men är bäst inne.
Papperskvalitet är bäst till streetpromotion eller om du kanske vill märka upp emballage. Varför?

  • Papperskvalitén är den billigaste lösningen.
  • Kan användas både ute och inne – tål längre perioder av regn men inte hur mycket som helst.
  • Papperskvalitén har ett blank yta.

Vinylkvalitet – Håller för de flesta förhållanden.
Ska du använda märken med extra hållbarhet eller klistermärken i större storlekar än de som används vid t.ex. streetpromotion, är vinylkvalitet det bästa valet. Uppmärksamma att våra vinylklistermärken har permanent klister.

OBS! Om märket ska kunna avlägsnas igen måste vi upplysas om att det ska vara avtagbart klister – då kan dekalen avlägsnas efter drygt 6 månaders användning, därefter blir klistret permanent.

  • Vinylklistermärkena kan tryckas i storlekar upp till 130 x 300 cm!
  • Lämpligt för och skyddad mot användning utomhus
  • Hållbarhet upp till 5 år
  • Har ett matt utseende

Låt oss få räkna på de klistermärken och dekaler du funderar över. Det kan löna sig.

Behöver du också någon form av trycksaker, litet som stort, maila eller ring.
Maila: heja@teamheja.se
Ring: 0705-480 285