Blogg

Det händer saker på Sandviksgatan 26 i Luleå – PEGASUS Real Estate

På gång med Pegasus på Sandviksgatan 26 i Luleå.

Team Heja fick i uppdrag att ta fram en 4-sidig folder till DN Fastigheter och PEGASUS Real Estates samarbetsprojekt på Sandviksgatan i Luleå. Vårat uppdrag var att göra lay out, textgranska och trycka upp foldrarna.

I foldern finns intressant text att läsa:
I samarbete med DN Fastigheter kan PEGASUS Real Estate erbjuda en unik möjlighet att skapa moderna och skräddarsydda kontorslokaler i centrala Luleå. På Sandviksgatan, granne med bland annat Olearys och det nybyggda Telia-huset, ligger denna byggnad som kommer att totalrenoveras både invändigt och utvändigt.”

Hela innehållet i foldern kanske är av intresse så därför finns en PDF att hämta här:

PEGASUS Real Estate erbjuder fastighetsägare tjänster inom fastighetstransaktioner, uthyrning och fastighetsförvaltning. Vi är ett oberoende partnerägt konsultbolag med säte i Luleå och kontor i Stockholm. Vi kan erbjuda de flesta av våra tjänster i hela Sverige och är den naturliga partnern för fastighetsägare som vill skapa och utveckla långsiktiga värden genom aktiv förvaltning och utveckling av sitt fastighetsbestånd.

Pegasus

Besöksadress:
Storgatan 11
972 38 Luleå

Telefon: 0920- 179 38
E-post: info@pegasusreal.se

Kulturcentrum Ebeneser – Samarbetspartner till Team Heja i Luleå

ebeneser

Team Heja i Luleå vill främja lokala kulturevenemang och har därför tillsammans med Kulturcentrum Ebeneser kommit överens om att utveckla samarbetet mellan varandra.

Folder VisitkortSom ett led i Kulturcentrum Ebenesers strävan att koppla samman regionalt och lokalt näringsliv med lokal kultur har man startat upp projekt Företagsrock under året 2016/2017.

Företagsrock 2018 är just nu igångsatt där Team Heja hjälper till med såväl införsäljningen av evenemanget samt marknadsföring och trycksaker så som foldrar, visitkort, på nätet och sociala medier. För övrigt ska Team Heja inom sitt nätverk verka för att marknadsföra och rekommendera Kulturcentrum Ebeneser som marknadsföringskanal och kommer att exponeras via Ebenesers hemsida och i dess lokaler. Ebeneser i sin tur, rekommenderar sina medlemmar och arrangörer Team Hejas produkter och tjänster.

Kulturcentrum Ebeneser

Har en lokal, en scen och personal som står till förfogande till lokala/regionala kulturarrangörer. Här kan man arrangera och framföra allt från poesiläsning, dans till musik och teater till en hanterbar kostnad. Kulturcentrum Ebeneser strävar efter att knyta ihop kultur med näringsliv på liknande sätt som idrott och näringsliv.

Här hittar du ett stort lokalt kulturutbud och ett café i en mysig miljö. Evenemang, biljetter, öppettider och en massa n

Kulturcentrum Ebeneser
Skomakargatan 23, Luleå
0920 – 40 83 00
fredrika@ebeneser.nu

Postadress:
Kulturföreningen Ebeneser
Box 349, 971 10 Luleå


Team Heja i Luleå
Mikael Elmegren
Maila: heja@teamheja.se
Ring: 0705-480 285

 

NAAD Kundaliniyoga Centers nya skylt

NAAD Kundaliniyoga Center flyttade under hösten 2017 in på Kronan H3 i Luleå.

NAAD Kundaliniyogacenter

Under hösten blev Team Heja kontaktade av Pia Nilsson som höll på att flytta in på Kronan med NAAD Kundaliniyoga Center. Självklart kunde vi hjälpa dem att uppdatera en befintlig skylt utanpå fasaden med en enkel dekal.

NAAD Kundaliniyoga Center om sig själv

Kundaliniyoga är en vetenskap som är ca 5000 år gammal och som växer snabbt i popularitet. Yogi Bhajan tog Kundaliniyogan till väst i slutet på 60-talet och började öppet undervisa det som tidigare bara fick praktiseras av yogisar som i åratal kvalificerat sig till kunskapen.

Yogi Bhajan såg dock att vår tid behövde en yogaform som snabbt ger resultat, yoga består av åtta delar och alla dessa delar finns med i ett Kundaliniyogapass. Han var också tydlig med att han inte samlade elever utan att hans uppdrag var att utbildade lärare. I en tid då allt snurrar snabbare och snabbare behövs stabila människor.” Källa:  NAAD Kundaliniyoga Centers webbplats

Det finns mer att ta del av på NAAD Kundaliniyoga Centers hemsida.

Naad Kundaliniyoga Center

KRONAN H3
Hemsida
pia@naad.se
070-603 44 73

Välkommen vackra själ, perfekt som du är!


Fråga oss om våra prisvärda dekaler och klistermärken. Vi kan leverera de på marknaden mest förekommande klistermärkena och dekalerna.

Vill du förmedla ditt budskap ute i gatumiljön? Våra mycket prisvärda dekaler och klistermärken är kanske den streetpromotion eller den utsmyckning av butiksfönstret som du behöver för att du ska sticka ut ur mängden.

Låt oss få räkna på de klistermärken och dekaler du funderar över. Det kan löna sig.

Kontakta Team Heja

Maila: heja@teamheja.se
Ring: 0705-480 285