Bildekor – Ett bra sätt att synas lite överallt

Bildekor är ett bra sätt att synas med sitt varumärke och budskap. Är man lite händig så behöver det inte bli så dyrt om man själv monterar. Team Heja hjälper dig att ta fram en snygg look på bilen.

Bildekor

BildekorBildekor kan vara både snyggt och samtidigt arbeta för ett varumärkes budskap. Är man lite händig och har en torr plats att hålla till på är det inte heller så dyrt att montera bildekor firmans pärlor.

Vi på Team Heja hjälper dig att i förväg ta fram en snygg look på bilen när du beställer bildekor. Det vi behöver är en bild rakt från sidan, rakt framifrån och bak. Vi behöver också mått på önskad storlek.

Sen tar vi fram förslag på hur det hela skulle kunna se ut innan produktionen av dekalerna börjar. Så gjorde vi med Star Wash el-låne-bil.

Så här enkelt är det att beställa bildekor från Team Heja

  1. Har du ett eget tryckoriginal eller tänker göra det så får du information ifrån oss som hjälp på vägen. Sen skickar du det digitalt till oss.
  2. Om vi ska göra original till dig behöver vi högupplösta bilder på den tänkta bilen och logotyper i digitalt format.
  3. Vi gör ett förslag som vi skickar till dig som du får kommentera eller godkänna.
  4. När förslaget är godkänt, skickar vi originalet för dekalproduktion. Sen är det bara att vänta tills vi meddelar dig att hämta, alternativt att de går raka vägen till den leveransadress du önskar.

Maila: heja@teamheja.se
Ring: 0705-480 285