Beachflaggor från Team Heja – snabbt, enkelt och bekvämt!

Beachflaggor – Team Heja i Luleå levererar snabbt, enkelt och bekvämt raka vägen till valfri adress. En levande skyltning, driven av vindenergi!

BeachflaggorBeachflaggor blir ett allt mer förekommande inslag i såväl inom- som utomhusmiljön. Flaggorna är enkla och lätta att hantera och håller en hög exponeringsgrad. Därför är de mycket flexibla och inte minst mycket populära. Vi ser dem i gatubilden, på mässor, på scener och utefter vägarna. Eftersom de med vindens hjälp vajar och rör sig – vindenergi på riktigt – fångar de lätt vår uppmärksamhet. Och det är ju det vi vill, eller hur?

Ska man ha sina flaggor inomhus rekommenderas en stadig fot. För utomhusbruk rekommenderas jordspett eftersom flaggan och spettet motstår väder och vind bättre än vad en fot gör. Team Heja levererar båda varianterna. De beachflaggor som levereras med fot har en fot som mäter 60 x 60 cm och väger 10 kg. Jordspettet är ett stadigt stålspett med en hylsa där man placerar beachflaggans stång. Det blir stadigt kan vi lova.

För beachflaggor har storleken har betydelse
De två vanligaste storlekarna delas in i Small eller Large.
Small = 85 x 300 cm
Large = 80 x 400 cm
Tyget på flaggorna är brandsäkert. Normala produktionstiden är upp till 6 arbetsdagar vilket innebär att du har dem på önskad adress inom 14 arbetsdagar.

Om du i framtiden vill byta endast tyget eller till ett nytt budskap på beachflaggan så går det utmärkt att bara beställa nytt tyg. Likaså kan man styckebeställa fötter och jordspett.

Design
Det finns två bra sätt att i förväg få en bild av hur flaggorna skulle kunna se ut innan. Antingen beställer du en PDF-mall från oss och designar själv eller så ber du Team Heja ta fram ett förslag.

Maila: heja@teamheja.se
Ring: 0705-480 285