Affischer i alla storlekar från Team Heja

Affischer i alla storlekar och för alla tillfällen. Team Heja levererar affischer i såväl stora som små upplagor i en variation av kvalitéer. Och så här enkelt är det att beställa…

AffischerAffischer och affischering lever i högsta grad i denna digitaliserade värld. Med dagens teknik kan man producera relativt små upplagor till hanterbara priser, något som underlättat för de flesta att även använda sig av traditionell affischering som kommunikationskanal.

Styckepriset sjunker givetvis ju större upplaga man låter trycka upp. Men för att ge ett exempel på hur man kan hålla nere kostnaderna är ett tips att man gör sitt original själv. Med hjälp av högupplösta bilder, måttlig kunskap och ett vanligt wordprogram kan man komma långt. Naturligtvis hjälper Team Heja dig att göra ett original ifall du hellre önskar det.

De vanligaste papperskvalitéerna man använder är:
130 gr- eller 170 gr silkpapper och man kan välja till exempelvis vattenlack som gör affischen tåligare. Det är ju bra om affischerna ska hänga utomhus under en liten längre period.

Affischer finns i en mängd olika format, dvs storlekar. De vanligaste är A2 och A3. Men de standardmått som finns att välja på är följande:

A0 = 841 x 1189 mm
A1 = 594 x 841 mm
A2 = 420 x 594 mm
A3 = 297 x 420 mm
B0 = 100 x 140 mm
B1 = 70 x 100 mm
B2 = 50 x 70
B3 = 35 x 50
Busshållplatsaffisch = 1180 x 1750 mm.
Vi kan givetvis leverera affischer som är tillskurna i annan storlek.

Så här enkelt är det att beställa affischer från Team Heja

  1. Har du ett eget tryckoriginal eller tänker göra det så får du information ifrån oss som hjälp på vägen. Sen skickar du det digitalt till oss.
  2. Om vi ska göra original till dig behöver vi få information om textinnehåll och helst högupplösta bilder och logotyper etc.
  3. Vi gör ett korrektur/utkast som vi skickar till dig som du får kommentera eller godkänna.
  4. När korrekturet är godkänt, skickar vi originalet för tryck. Sen är det bara att vänta till vi meddelar dig att affischerna finns att hämta, alternativt att de går raka vägen till den leveransadress du önskar.

 

Maila: heja@teamheja.se
Ring: 0705-480 285